Gulerodssalat med rosiner og æbler næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Per. 4 Per.
Ingredienser:
750 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
3 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
75 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
   
  Marinade:
2 spsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 dl. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
   
Energi:
KJ total 5241 (1248 kcal)
KJ pr. Per. 1310 (312 kcal)
Vægt ialt 1284 gram
Vægt pr. Per. 321 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 408 KJ (97 kcal)
Protein 0.7 gram
Fedt 3.9 gram
Kulhydrat 15.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)