Sursteg (Stegeso)

Sursteg (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksesteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.oksesteg
1 stort løg
1 tomat
 hvedemel
 vand
 
 Lage:
2.5 dl.eddike
5 dl.vand
2 nelliker
2 peberkorn
1 laurbærblad
1 gulerod
0.25 selleri
 hvedemel
 kulør
 
Opskrift:
Læg kødet i en skål. Kog eddike og vand sammen med krydderierne og de fint snittede grønsager. Løget skæres i ringe og kommes i skålen sammen med kødet. Hæld en afkølede lage på, den skal dække kødet. Kødet skal stå et koldt sted 2-3 dage og trække i lagen.

Tag kødet op af lagen, tør det og gnid det med salt og lægges i stegesoen. Kom den flåde og ituskårne tomat i og hæld ca. 4 dl. af lagen ved. Kødet steges ved 250 grader i 1 1/2 - 2 timer. Jævn skyen med mel tilsæt kulør.

Serveres med kogte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 9517 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu