Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Roastbeef (Stegeso)

Roastbeef (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.oksefilet
2 spsk.smør
2-4 spsk.bouillon
 salt
 peber
 


Opskrift:

Gnid fileten med salt og peber og læg den i stegesoen. Læg smørklatter på fileten og tilsæt et par spiseskefuld bouillon og stege den i 45 minutter til 1 time ved 250 grader.

Serveres med grønne bønner, franske kartofler og skysauce eller bearnaisesauce til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (24 stemmer)

Opskriften er vist 60302 gange,
og udskrevet 1439 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2013-03-28 18:27:14
Gav den 45 minutter, og gjorde som Maria skrev og den blev perfekt.


  -  0000-00-00 00:00:00
Tove- Skal kun stege ½ time ellers bliver den hård og tør


Maria  -  0000-00-00 00:00:00
i stedet for bouillon kan man anvende rødvin. Det var en succes med mine gæster