Roastbeef (Stegeso)

Roastbeef (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
1 kg.oksefilet
2 spsk.smør
2-4 spsk.bouillon
 salt
 peber
 
Opskrift:
Gnid fileten med salt og peber og læg den i stegesoen. Læg smørklatter på fileten og tilsæt et par spiseskefuld bouillon og stege den i 45 minutter til 1 time ved 250 grader.

Serveres med grønne bønner, franske kartofler og skysauce eller bearnaisesauce til.


karakterer:
Opskriften er vist 64156 gange,
og udskrevet 1472 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2013-03-28 18:27:14
Gav den 45 minutter, og gjorde som Maria skrev og den blev perfekt.

  -  0000-00-00 00:00:00
Tove- Skal kun stege ½ time ellers bliver den hård og tør

Maria  -  0000-00-00 00:00:00
i stedet for bouillon kan man anvende rødvin. Det var en succes med mine gæster