Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nanas kanelkage

Nanas kanelkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
250 g.smeltet smør/margarine
400 g.sukker
400 g.hvedemel
4 tsk.stødt kanel
2 tsk.natron
5 dl.kærnemælk
 
 Glasur:
50 g.smeltet smør/margarine
250 g.flormelis
2 tsk.vanille
1 spsk.kakao
4 spsk.varm stærk kaffe
 


Opskrift:

Fedtstof og sukker røres godt sammen. Herefter røres mælken i. Bland mel med kanel, natron og tilsæt det til sidst. Rør dejen godt og kom den i en smurt bradepande (ca. 25x30 cm). Kagen bages i en varm ovn ved 200 grader i ca. ½ time. Kagen afkøles lidt og overtrækkes med glasuren, der røres sammen af ovennævnte ingredienser.

Servering:
Kagen pyntes med nødder og skæres i passende stykker.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelkage



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (28 stemmer)

Opskriften er vist 19178 gange,
og udskrevet 357 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Stinelerche  -  2008-06-08 20:45:20
Bagte kagen med reven gulerod i - super lækkert.


kagemester  -  2007-03-16 14:45:27
syntes at natron giver en mere luftig kage, bruger det aldtid i kagen og bruger altid kærnemælk...


BiBBi23  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig lækker kage - og meget nem at lave. Puttede æblestykker i dejen og undlod glasuren. Det smagte rigtig godt. Den er meget blød og svampet i kvaliteten. Èn ting jeg spekulerer på er, om man kan erstatte natron med bagepulver? Ved nogen hvilken forskel der er på de to hævemidler? Jeg synes nemlig natron giver en lidt træls eftersmag.


trut  -  0000-00-00 00:00:00
nem og billig kage, og så smager den bare lækker.


dbf  -  0000-00-00 00:00:00
super lækker kage måske lidt mindre sukker, kan sagtens spises uden glasur


Sheila  -  0000-00-00 00:00:00
Hvis man har planer om at denne kage skal vare i længere tid, skal den i et aflåst skab. -Det tog min familie under et kvarter at fortære rub og stub; den er fantastisk god!