Skær kødet i terninger og kom dem i stegesoen. Drys salt og paprika over. Halver peberfrugterne og skær dem i stimler og læg dem på kødet. Drys risene over og hæld vandet ved. Kom salt på og bland det hele i stegesoen. Steges ved 220 grd. i ca. 1 1/2 time.
Ca. 15 minutter inden retten er færdig drysses parmesanosten oven. Lige inden servering drysses der med lidt paprika over retten.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.5
(5 stemmer)
Opskriften er vist 20110 gange, og udskrevet 461 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider