Ungarsk risret (stegeso)

Ungarsk risret (stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Oprindelsesland : Ungarn

UngarnIndsendt :      Red :

Ingredienser:
700 g.mellemskært oksekød
2 grønne peber
2 dl.ris
4 dl.vand
3 spsk.revet parmesanost
1 spsk.mild paprika
 salt
 
Opskrift:
Skær kødet i terninger og kom dem i stegesoen. Drys salt og paprika over. Halver peberfrugterne og skær dem i stimler og læg dem på kødet. Drys risene over og hæld vandet ved. Kom salt på og bland det hele i stegesoen. Steges ved 220 grd. i ca. 1 1/2 time.

Ca. 15 minutter inden retten er færdig drysses parmesanosten oven. Lige inden servering drysses der med lidt paprika over retten.





karakterer:
Opskriften er vist 22437 gange,
og udskrevet 478 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu