Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kanelkage med glasur 3 ( Bradepandekage )

Kanelkage med glasur 3 ( Bradepandekage ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Krydderurter - Kanel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.sukker
600 g.hvedemel
2 spsk.kanel
3 tsk.natron
7.5 dl.kærnemælk
175 g.smeltet smør
 
 Glasur:
175 g.smeltet smør
350 g.flormelis
3 spsk.kakao
1 æg
 


Opskrift:

Mel, natron, kanel, sukker og kærnemælk blandes. Smørret smeltes, alle ingredienser blandes godt sammen, og dejen hældes i en smurt bradepande og bages ved 200 grader C i ca. 20 minutter, afhængigt af dejens tykkelse.

Glasuren laves, mens kagen bages. Smørret smeltes og blandes med flormelis og kakao. Ægget tilsættes under kraftig omrøring. Glasuren smøres på, lige når kagen er taget ud af ovnen.

Tips:

Den er særdeles velegnet til frysning.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (25 stemmer)

Opskriften er vist 34314 gange,
og udskrevet 1030 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Charlotte  -  2011-10-28 19:24:33
Supernem og lækker kage. Der bliver faktisk en MEGET stor kage. God flere dage efter.


Frk. P  -  2008-02-24 19:10:34
Når der står velegnet til frysning, er det så med glasur på ? oder ? ..


lise  -  2007-10-11 15:04:41
meget god kage, dejlig blød og er også blød dagen efter!


simon  -  2007-01-07 16:57:04
vildt goddddd


  -  0000-00-00 00:00:00
ægget må godt være pasteuriseret evt. 2 æggeblommer


Nicklas Christoffersen  -  0000-00-00 00:00:00
meget godt!!!