Kanelkage med glasur 3 (Bradepandekage)

Kanelkage med glasur 3 (Bradepandekage), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Krydderurter - Kanel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.sukker
600 g.hvedemel
2 spsk.kanel
3 tsk.natron
7.5 dl.kærnemælk
175 g.smeltet smør
 
 Glasur:
175 g.smeltet smør
350 g.flormelis
3 spsk.kakao
1 æg
 
Opskrift:
Mel, natron, kanel, sukker og kærnemælk blandes. Smørret smeltes, alle ingredienser blandes godt sammen, og dejen hældes i en smurt bradepande og bages ved 200 grader C i ca. 20 minutter, afhængigt af dejens tykkelse.

Glasuren laves, mens kagen bages. Smørret smeltes og blandes med flormelis og kakao. Ægget tilsættes under kraftig omrøring. Glasuren smøres på, lige når kagen er taget ud af ovnen.

Tips:

Den er særdeles velegnet til frysning.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelkage

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (27 stemmer)

Opskriften er vist 36332 gange,
og udskrevet 1079 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Charlotte  -  2011-10-28 19:24:33
Supernem og lækker kage. Der bliver faktisk en MEGET stor kage. God flere dage efter.

Frk. P  -  2008-02-24 19:10:34
Når der står velegnet til frysning, er det så med glasur på ? oder ? ..

lise  -  2007-10-11 15:04:41
meget god kage, dejlig blød og er også blød dagen efter!

simon  -  2007-01-07 16:57:04
vildt goddddd

  -  0000-00-00 00:00:00
ægget må godt være pasteuriseret evt. 2 æggeblommer

Nicklas Christoffersen  -  0000-00-00 00:00:00
meget godt!!!