Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Honningkage (Bradepandekage) 02

Honningkage (Bradepandekage) 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Honningkage (Bradepandekage) 02, billede 4 Honningkage (Bradepandekage) 02, billede 1 Honningkage (Bradepandekage) 02, billede 2 Honningkage (Bradepandekage) 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
60 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
150 gram Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
   
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
50 gram Sukat Sukat er kandiseret skal af citrusfrugter.
50 gram Pomeransskal
1 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Ingefær, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 44 gram
1 tsk. Kardemomme, stødt
0.5 tsk. Nelliker, stødt 1 tsk. 2.7 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 54 gram
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
 
  Fyld:
100 gram Abrikosmos
   


Opskrift:

Smelt fedtstof, honning og farin sammen i en gryde. Lad det svale lidt og pisk så ægget i. Bland hakket pomerans, hakket sukat, natron og krydderier i melet. Rør det i dejen skiftevis med kærnemælk.

Kom dejen i en velsmurt lille bradepande.

Bag kagen ved 150 grader C. alm. ovn i 50 minutter.

Flæk den evt. og læg den sammen med abrikosmos. Denne honningkage er bedst efter et par dages forløb – pak den i folie, eller kom den på dåse.

Tips:

Bruger du hele æg, bliver kagerne mere tætte og fugtige. Piskes æggehviderne, bliver de lettere. Formens størrelse er vitig for bagetiden. Bruger de en større eller mindre form end den der er angivet, må bagetiden afpasses herefter. Bage tiden ændres også, hvis bageteperaturen hæves eller sænkes. Vær opmærksom på, at det er meget sjældent, at en ovn varmer til den temperatur den er indstillet på. Brug derfor altid "strikkepindmetoden", når der bages formkager. Stik en strikkepind midt i kagen, hænger der ingen dej ved pinden, er kagen færdigbagt.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 64924 gange,
og udskrevet 1279 gange.


Energi:
KJ total 11165 (2658 kcal)
KJ pr. Pers. 930 (221 kcal)
Vægt ialt 1013 gram
Vægt pr. Pers. 84 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1101 KJ (262 kcal)
Protein 4.4 gram
Fedt 7.3 gram
Kulhydrat 45.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Asmus  -  2016-09-01 17:11:08
Hmm... Lavede den til en konkurrence😀


Per  -  2010-01-11 18:46:11
BAgetid 150 grader C i 50 minutter. Kagen er bagt i en 23x33 cm bradepande.


beller  -  2010-01-11 14:54:10
hvordan kan man regne bagetiden ud når I ikke oplyser formens størrelse?