Honningkage (Bradepandekage) 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
60 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
150 gram Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
   
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
50 gram Sukat, kandiseret Sukat er kandiseret skal af citrusfrugter.

1 tsk. vejer 3.2 gram
1 spsk. vejer 9.7 gram
1 dl. vejer ca. 65 gram
50 gram Pomerans, kandiseret 1 tsk. vejer 3.2 gram
1 spsk. vejer 9.7 gram
1 dl. vejer ca. 65 gram
1 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Ingefær, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 44 gram
1 tsk. Kardemomme, stødt
0.5 tsk. Nelliker, stødt 1 tsk. 2.7 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 54 gram
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
 
  Fyld:
100 gram Abrikosmos
   
Energi:
KJ total 11831 (2816 kcal)
KJ pr. Pers. 985 (234 kcal)
Vægt ialt 1013 gram
Vægt pr. Pers. 84 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1166 KJ (277 kcal)
Protein 4.4 gram
Fedt 7.3 gram
Kulhydrat 48.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)