Krydret oksesteg i Stegeso
Hovedingrediens : Oksekød - Oksesteg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gnid stegen med presset hvidløgssaft og kom salt og peber på. Stryg til sidst sennep på hele stegen. Læg den i stegesoen og hæld hvidvin ved. Steg oksestegen i 1 1/2 - 2 timer ved 250 grader C. alm. ovn.
Tag stegen op af stegesoen og skær den for. Skyen røres op med yoghurt, sennep og en anelse sukker og farves evt. med lidt kulør. Kom stegen tilbage i saucen. Serveres med kartofler pyntes med persille. |
|
Opskriften er vist 68342 gange,
og udskrevet 1602 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2011-10-15 12:35:23 Stegen fik lidt skorpe, så den bør nok vendes et par gange undervejs. matgeni - 2010-08-25 20:27:01 smagte godt... men det er en meget høj temperatur, jeg vil foreslå at skrue ovnen ned på 200 grader. ellers smager det rigtig godt med pommes frites til ^^ |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne