Krydret oksesteg i Stegeso

Krydret oksesteg i Stegeso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksesteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Krydret oksesteg i Stegeso, billede 4 Krydret oksesteg i Stegeso, billede 1 Krydret oksesteg i Stegeso, billede 2 Krydret oksesteg i Stegeso, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 kg.oksesteg
1 fedhvidløg
 salt
 peber
2 spsk.sennep
2.5 dl.hvidvin eller æblemost
 
2 dl.yoghurt naturel
1 knsp.sukker
1 spsk.sennep
 
 
Opskrift:
Gnid stegen med presset hvidløgssaft og kom salt og peber på. Stryg til sidst sennep på hele stegen. Læg den i stegesoen og hæld hvidvin ved. Steg oksestegen i 1 1/2 - 2 timer ved 250 grader C. alm. ovn.

Tag stegen op af stegesoen og skær den for.

Skyen røres op med yoghurt, sennep og en anelse sukker og farves evt. med lidt kulør. Kom stegen tilbage i saucen.

Serveres med kartofler pyntes med persille.


karakterer:
Opskriften er vist 64720 gange,
og udskrevet 1554 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Per  -  2011-10-15 12:35:23
Stegen fik lidt skorpe, så den bør nok vendes et par gange undervejs.

matgeni  -  2010-08-25 20:27:01
smagte godt... men det er en meget høj temperatur, jeg vil foreslå at skrue ovnen ned på 200 grader. ellers smager det rigtig godt med pommes frites til ^^