Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kartoffel-spinatfrikadeller og tomatsalat

Kartoffel-spinatfrikadeller og tomatsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.kartofler
1 dl.rasp
4 æg
500 g.spinat blancheres og presses fri for vand og grovhakket og køles helt ned.
2 spsk.fløde
 salt
 peber
 muskat
 olie
 


Opskrift:

1 kg. tomater skæres i skiver, og lægges på et fad 2 store løg skæres i papirtynde ringe fordeles over tomaterne, krydres med salt og peber, og dryppes med olie og en anelse vineddike Kartoflerne koges. Rives, når de er kolde, blandes med raspen og spinaten, heri røres æggene , der er pisket sammen med lidt salt, peber muskat og fløden, og røres godt sammen, og skal virke noget fast ellers kommes lidt mere rasp i .Dejen formes nu dl små frikadeller med en ske, dyppet i vand. Steges langsomt i olien, til frikadellerne er brune. Hvis du syntes, at det er lidt for kødløs, så kan du stege en god portion bacon, og fordele over frikadellerne.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16613 gange,
og udskrevet 519 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu