Kartoffel-spinatfrikadeller og tomatsalat

Kartoffel-spinatfrikadeller og tomatsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kartofler
1 dl.rasp
4 æg
500 g.spinat blancheres og presses fri for vand og grofthakket og køles helt ned.
2 spsk.fløde
 salt
 peber
 Muskatnød, stødt
 olie
 
Opskrift:
Kartoflerne koges. Rives, når de er kolde, blandes med raspen og spinaten, heri røres æggene, der er pisket sammen med lidt salt, peber muskat og fløden, og røres godt sammen, og skal virke noget fast ellers kommes lidt mere rasp i.

Dejen formes nu dl små frikadeller med en ske, dyppet i vand. Steges langsomt i olien, til frikadellerne er brune.

Hvis du syntes, at det er lidt for kødløs, så kan du stege en god portion bacon, og fordele over frikadellerne.

Tips:

1 kg. tomater skæres i skiver, og lægges på et fad 2 store løg skæres i papirtynde ringe fordeles over tomaterne, krydres med salt og peber, og dryppes med olie og en anelse vineddike.





karakterer:
Opskriften er vist 18777 gange,
og udskrevet 573 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu