Kartoffel-spinatfrikadeller og tomatsalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne koges. Rives, når de er kolde, blandes med raspen og spinaten, heri røres æggene, der er pisket sammen med lidt salt, peber muskat og fløden, og røres godt sammen, og skal virke noget fast ellers kommes lidt mere rasp i.
Dejen formes nu dl små frikadeller med en ske, dyppet i vand. Steges langsomt i olien, til frikadellerne er brune. Hvis du syntes, at det er lidt for kødløs, så kan du stege en god portion bacon, og fordele over frikadellerne. Tips: 1 kg. tomater skæres i skiver, og lægges på et fad 2 store løg skæres i papirtynde ringe fordeles over tomaterne, krydres med salt og peber, og dryppes med olie og en anelse vineddike. |
|
Opskriften er vist 18777 gange,
og udskrevet 573 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne