Kog kartoflerne møre i vand uden salt. Rens porrerne og skær dem i lange skrå skiver. Sauter dem i olivenolien med timian for høj varme i et par minutter. Skru ned, læg låg på og damp porrerne møre i deres egen saft, ca. 10 min. Tilsæt tranebærkompotten og varm igennem. Kom porrer og tranebær i et dybt fad og hold dem varme.
Kog den hakkede persille op med mælken. Hæld vandet fra kartoflerne og mos dem med persillemælken. Smag til med parmesanost, salt og peber og fordel den lysegrønne mos over porrerne
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 12136 gange, og udskrevet 245 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider