Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Selleripande

Selleripande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.knoldselleri
2 æg
2 tsk.gurkemeje
 Urtesalt
1 spsk.jomfru olivenolie
 


Opskrift:

Sellerien skrælles og rives groft. Blandes med 2 sammenpiskede æg, gurkemeje og urtesalt. Olien varmes op på en pande og selleriblandingen kommes på. Det steger ved god varme på begge sider indtil den er lysebrun og sammenhængende. Kan serveres som en selvstændig frokostret eller som tilbehør til aftensmad.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)

Opskriften er vist 13098 gange,
og udskrevet 265 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

hennymormor  -  2008-12-09 23:56:59
Nem opskrift, og smagte bedre end forventet


Conny L  -  2007-01-14 22:35:40
Glemte at "sige", at som små "bøffer" er de bedst, og gerne med reven rå Rødbeder i stærk dressing til.


Conny L  -  2007-01-14 22:33:54
Super nem opskrift, også til buffet, hvor der er vegatianere, smager godt for alle vi andre også