Selleripande

Selleripande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
600 g.knoldselleri
2 æg
2 tsk.gurkemeje
 Urtesalt
1 spsk.jomfru olivenolie
 
Opskrift:
Sellerien skrælles og rives groft. Blandes med 2 sammenpiskede æg, gurkemeje og urtesalt. Olien varmes op på en pande og selleriblandingen kommes på. Det steger ved god varme på begge sider indtil den er lysebrun og sammenhængende. Kan serveres som en selvstændig frokostret eller som tilbehør til aftensmad.





karakterer:
Opskriften er vist 17032 gange,
og udskrevet 334 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-12-09 23:56:59
Nem opskrift, og smagte bedre end forventet

  -   2007-01-14 22:35:40
Glemte at "sige", at som små "bøffer" er de bedst, og gerne med reven rå Rødbeder i stærk dressing til.

  -   2007-01-14 22:33:54
Super nem opskrift, også til buffet, hvor der er vegatianere, smager godt for alle vi andre også