Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rejecocktails

Rejecocktails, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Rejecocktails, billede 4 Rejecocktails, billede 1 Rejecocktails, billede 2 Rejecocktails, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Det inderste af 1 salathoved
400 g.rejer
6 spsk.mayonnaise
4 spsk.tomatsaft
2 tsk.engelsk sovs
2 tsk.cognac
 
 Tilbehør:
 ristet brød
 hvidvin
 


Opskrift:

Salaten skæres i fine strimler. Bland salaten med rejerne i høje portionsglas. Bland mayonnaisen med tomatsaft, engelsk sovs og cognac og hæld den over.

Lad rejecocktailen stå 2 timer i køleskabet inden den serveres med ristet brød og hvidvin til

Tips:

Variation:
Anret jomfruhummerhaler på samme måde




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Rejecocktail



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (17 stemmer)

Opskriften er vist 68128 gange,
og udskrevet 1104 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kirsten  -  0000-00-00 00:00:00
lidt cremefrece & mindre mayonnaise