Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Oksehjerte i pikant sauce (Stegeso)

Oksehjerte i pikant sauce (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksehjerte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 oksehjerte
 salt
 peber
2 enebær
75 g.røget spæk
1 løg
1 spsk.smør
1/2 l.vand
 hvedemel
 kulør
 
Opskrift:
Rens hjertet og skær det ud i 8-10 stykker. Spæk det med røget spæk og gnid stykkerne med salt og peber. Svits dem i fedtstof på en pande. Læg dem i stegesoen. Kom enebær og grofthakket løg ved. Hæld vandet over, som skal dække kødet. Læg låg på og steg hjertet ved 200 grd. i ca. 2 timer. Jævn skyen, farv den og smag den til.

Serveres med kartoffelmos.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 16909 gange,
og udskrevet 488 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu