Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Oksegryde med svampe (Stegeso)

Oksegryde med svampe (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.champignon
500 g.mellemskært oksekød
1 løg
 salt
 peber
1 spsk.smør
1 lilleblomkålshoved
1 1/4 dl.vand
 hvedemel
 kulør
 


Opskrift:

Rens champignon og skær dem i skiver og læg dem i stegesoen. Strø hakket løg på. Skær kødet i meget små terninger og kom det i gryden. Pil blomkålen ud i små buketter og kom dem i gryden. Drys salt og peber på. Hæld vand i stegesoen og anbring smørklatter på retten.

Kødet steges i ovnen ved 220 grader i ca. 1 1/4 time.

Serveres med løse ris eller pommes frites og grøn salat




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 25166 gange,
og udskrevet 640 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu