Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Oksefilet i paprikasauce (Stegeso)

Oksefilet i paprikasauce (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Oksefilet i paprikasauce (Stegeso), billede 4 Oksefilet i paprikasauce (Stegeso), billede 1 Oksefilet i paprikasauce (Stegeso), billede 2 Oksefilet i paprikasauce (Stegeso), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 kg.oksefilet uden fedt
 salt
 mild paprika
1 løg
1 1/4 dl.hvidvin
2 1/2 dl.fløde
 hvedemel
 citronsaft
 
Opskrift:
Puds fileten af og gnid den godt ind med salt og paprika. Læg kødet i den gennemfugtede stegesoen. Pil løget og læg det ved siden af kødet. Hæld hvidvin og halvdelen af fløden ved. Steg fileten under låg ved 250 grader C. alm. ovn i 45 minutter til 1 time. Tilsæt resten af fløden og jævn evt. saucen, smag til med citronsaft.

Anbring evt. et stegetermometer midt i filetten, så temperaturen inde i kødet kan aflæses. Hvis filetten ønskes gennemstegt skal termometret vise 68 grader 62 grader for middel, og skal filetten være rød må den kun blive 60 grader.

Serveres med pommes frites og grøn salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (26 stemmer)

Opskriften er vist 101481 gange,
og udskrevet 2687 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Keld  -  2012-01-07 20:50:08
Så' nemt at lave, og som Michael siger så bliver det bare mørt, jeg gav det 45 min. og lod det hvile imens sovsen blev lavet færdig, det blev nøjagtig som på billederne, i min verden en anderledes måde at tilberede oksefilet - men resultatet er fantastisk !

Grethe K  -  0000-00-00 00:00:00
En herlig måde at tilberede oksefilet på, alle mine gæster var meget begejstrede.

Michael Christiansen  -  0000-00-00 00:00:00
Det må siges om denne ret at begrebet " At kunne tygge kødet med øjenbrunene" kommer til sin ret. Aldrig har jeg fået oksekød der har været så mørt efter tilberedning, så absolut en opskrift af de bedre - kan kun anbefales.