Bøf stroganoff (Bålmad)

Bøf stroganoff (Bålmad), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.skært oksekød
100 g.margarine/olie
3-4 løg
500 g.champignon
140 g.tomatkoncentrat
75 g.hvedemel
2.5 dl.fløde 13% eller sødmælk
 salt
 peber
 paprika
 vand
 
Opskrift:
Løgene skæres i små terninger og brunes i gryden. Kødet skæres i strimler, ca. 1 cm. tykke, der brunes sammen med champignon i skiver, krydderier og tomatpure. Vand tilsættes til det dækker og retten småkoger i ca. 45 minutter.

Skyen jævnes og fløde/mælk tilsættes. Kan serveres med kartoffelmos eller ris og salat.

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på bøf stroganoff

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (14 stemmer)

Opskriften er vist 37086 gange,
og udskrevet 1144 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu