Amagergryde over bål

Amagergryde over bål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
8
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1200 gram Skinketern, rå
1500 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
1000 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1000 gram Grønne ærter. dybfrost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
1000 gram Blomkål 1 mellem blomkål vejer ca. 500 gram renset vægt.
6 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Kødet brunes i fedtstof i en gryde. Kartofler og gulerødder skæres i skiver og kommes ved. Vandet og krydderierne tilsættes, og retten koger i ca. 45 minutter

Ærter og blomkål i små buketter tilsættes efter ca. 35 minutter.

Hakket persille drysses over, og der serveres rugbrød til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (26 stemmer)

Opskriften er vist 67116 gange,
og udskrevet 2064 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 16696 (3975 kcal)
KJ pr. 2087 (496 kcal)
Vægt ialt 6300 gram
Vægt pr. 787 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 265 KJ (63 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 1.0 gram
Kulhydrat 8.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

jens  -  2013-04-11 18:26:55
i overskriften :-)

  -  2008-10-30 10:48:01
og hvor kommer bålet så ind i opskriften ?????