Oksefilet i madeira (Stegeso)

Oksefilet i madeira (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.oksefilet
2 dl.bouillon
1 citronskive
0.5 tsk.Muskatnød, stødt
0.25 tsk.nelliker, stødt
 madeira
 salt
 
Opskrift:
Gnid fileten med citronskiven og salt den. Læg den i stegesoen. Strø muskat og nellike på og hæld bouillon ved. Steg oksefileten ved 250 grd. i 45 minutter til 1 time. Jævn evt. skyen og smag til med madeira og evt. ekstra krydderier. Serveres med pommes frites, asparges og ærter eller rosenkål rystet i smør.





karakterer:
Opskriften er vist 20248 gange,
og udskrevet 469 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu