Havemandens brød

Havemandens brød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 skivergrovbrod (ikke rugbrod)
 smør
2-3 spiseæbler
100 g.røget kødpølse
1 spsk.syltede løg
2 spsk.chutney
100 g.reven emmentaler ost
 
Opskrift:
Smør brødet på den ene side og rist det let på en varm pande. Vend det og rist det på den anden side.

Skræl æblerne, fjern kærnehuset og skær dem i tynde skiver, der lægges over smørsiden af brødet. Skær pølsen i skiver, der lægges over. Hak de syltede løg fint og rør dem i chutney’en, der smøres over pølserne. Drys osten over og sæt brødene under grillen, til osten er gylden og smeltet.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14045 gange,
og udskrevet 134 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu