Pølser med majslåg

Pølser med majslåg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
10 g.smør
4 skiverbacon
500 g.forkogt medisterpølse
2 løg
1 stor grøn peberfrugt
2 spsk.hvedemel
3 dl.æblecider
1 spsk.worcestershire sauce.
 Salt
 Peber
 
 Majslåg:
65 g.majsmel (ikke maizena)
50 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
1 æg
25 g.smeltet margarine
6 spsk.mælk
 
Opskrift:
Smelt smørret på en pande. Klip bacon i stykker og steg det sprødt. Brun pølsen i fedtstoffet på panden. Tag den op og skær den i mundbidder. Pil løgene og rens peberfrugten. Hak begge dele groft og svits det på panden. Drys melet over og spæd med cider. Lad det koge i 3 minutter. Kom pølsestykkerne i og smag til med worcestershire sauce samt salt og peber. Hæld pølseblandingen op i et dybt ovnfast fad (ikke over 20 cm. i diameter). Bland de tørre ingredienser til låget i en skål. Pisk æg, smeltet margarine og mælk sammen og rør det i skålen. Dejen skal være tyk, men uden klumper. Hæld den over pølserne og bag retten i en varm ovn ved 220 grader i 20-25 minutter, til majsen er gylden og gennembagt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 11211 gange,
og udskrevet 198 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu