Skær auberginerne i skiver og drys dem med salt. Lad dem trække i 30 minutter inden de tørres i køkkenrulle. Rist dem i olie på panden.
Svits herefter kødet med presset hvidløg. Hak de flåde tomater og løg fint. Kom det i kødet og smag til.
Lav en stuvning af mel og mælk, kom yoghurt og æg i og smag æggemassen til med salt og peber.
Læg et lag af auberginer i stegesoen og kom skiftevis kød og auberginer i og til sidst hældes æggemassen over, og drys rasp over.
Bages ved 170 grader C. alm. ovn i ca. 45 minutter.
Serveres med grøn salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(13 stemmer)
Opskriften er vist 73054 gange, og udskrevet 1709 gange.
Energi:
KJ total 8922 (2124 kcal)
KJ pr. Pers. 2230 (531 kcal)
Vægt ialt 2698 gram
Vægt pr. Pers. 674 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 330 KJ (78 kcal) Protein 6.3 gram Fedt 3.3 gram Kulhydrat 6.4 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
- 0000-00-00 00:00:00 Lidt rosmarin, salvie og timian ville gøre underværker.
Henrik - 0000-00-00 00:00:00 Ideen er god nok , men afgjort lidt kraft i form af en håndfuld krydderier . Enten provencekrydderi plus mere peber, eller lidt garam masala tilsat lidt kanel og en anelse karry
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider