Moussaka i Stegeso næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 Aubergine 1 mellemstor aubergine vejer ca. 300 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 ds. Flåede tomater, konserves 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
3 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
   
1 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
2.5 dl. Yoghurt naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 Æg, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
4 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   
Energi:
KJ total 8922 (2124 kcal)
KJ pr. Pers. 2230 (531 kcal)
Vægt ialt 2698 gram
Vægt pr. Pers. 674 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 330 KJ (78 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 3.3 gram
Kulhydrat 6.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)