Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bagt æblekage II

Bagt æblekage II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Bagt æblekage II, billede 4 Bagt æblekage II, billede 1 Bagt æblekage II, billede 2 Bagt æblekage II, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 gram Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
0.5 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
150 gram Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
50 gram Mandler, usmuttede 1 dl. mandler vejer ca. 50 gram.
1 mandel vejer ca. 1 gram.
35 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
35 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Æblerne skrælles og koges møre til mos og smages til med sukker og vanille. Disse lægges i bunden af et smurt gratinfad.

Rasp, hakkede mandler og sukker blandes sammen og lægges oven over mosen.

Til sidst hældes det smeltede smør over, og kagen bages lysebrun i ca. 45 minutter ved 170-200 grader C. alm. ovn.

Servers kold eller varm med flødeskum.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (18 stemmer)

Opskriften er vist 118456 gange,
og udskrevet 2345 gange.


Energi:
KJ total 15625 (3720 kcal)
KJ pr. Pers. 2604 (620 kcal)
Vægt ialt 1674 gram
Vægt pr. Pers. 279 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 933 KJ (222 kcal)
Protein 2.4 gram
Fedt 14.5 gram
Kulhydrat 22.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

mig  -  2007-08-26 20:05:39
i stedet for alm. sukker så brug brun farin og bland det med kanel. Det plejer jeg og det smager bare godt!!


mette  -  2007-01-16 12:04:54
den er super god som dessert og smager rigtig godt