Bagt æblekage 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
750 gram Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
150 gram Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
50 gram Mandler, usmuttede 1 dl. mandler vejer ca. 50 gram.
1 mandel vejer ca. 1 gram.
35 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
35 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 15625 (3720 kcal)
KJ pr. Pers. 2604 (620 kcal)
Vægt ialt 1674 gram
Vægt pr. Pers. 279 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 933 KJ (222 kcal)
Protein 2.4 gram
Fedt 14.5 gram
Kulhydrat 22.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)