Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gullasch (Stegeso)

Gullasch (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Gullasch (Stegeso), billede 4 Gullasch (Stegeso), billede 1 Gullasch (Stegeso), billede 2 Gullasch (Stegeso), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
700 gram Skært oksekød Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 tsk. Paprika, edelsuss
   
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Kulør
   
Opskrift:
Skær kødet i terninger, vend dem i mel tilsat salt, peber og paprika. Læg kødet i stegesoen.

Kom grofthakkede løg og gulerødder i skåret ud i tern i. Løg smørklatter på og hæld bouillon ved.

Steg gullaschen ved 220 grader C. alm. ovn i ca. 1 1/2 time.

Jævn saucen og farv den med kulør.

Serveres med kartoffelmos.

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (44 stemmer)

Opskriften er vist 209976 gange,
og udskrevet 4419 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 7717 (1837 kcal)
KJ pr. Pers. 1929 (459 kcal)
Vægt ialt 1686 gram
Vægt pr. Pers. 421 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 457 KJ (108 kcal)
Protein 9.4 gram
Fedt 6.3 gram
Kulhydrat 4.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jeanette   -  2017-08-30 14:27:39
Kan man ikke lave det, så det bliver lige så godt, i en stegegryde? Har ikke en stegeso😊

Alice  -  2016-09-16 18:55:08
Skal der låg på stegesoen ved tilberedning for denne og andre retter tilberedt i stegesoen

Søren  -  2015-02-11 19:15:09
Et lille laurbærblad gør underværker :)

Susanne40  -  2015-02-04 07:56:52
Tilsæt 2 SPSK paprika og 1 hel peberfrugt i tern :-)

Fiekok  -  2014-04-20 07:46:05
Brun kødet på en pande, i 2 spk varm olie, giver retten mere smag. Eks 200 grader 2 timer - 2 eks dl væske, så der intet der brander på.

Lisbeth  -  2013-10-19 19:41:59
Tilsatte lidt ekstra væske så det ikke brændte på, det blev super godt

Susan  -  2013-03-26 17:38:06
Øv øv lavede retten til 2 personer og endte med at måtte smide det hele ud, da det var bandt tør. øv øv

  -  2011-03-20 10:20:00
super god opskrift, jeg brugte kun det halve smør og det smagte lige som det skulle

Max  -  2009-10-31 16:43:07
Rigtig godt. Og ikke sægligt fedt.

A. Riis Klausen  -  0000-00-00 00:00:00
det blev rigtig godt. kan varmt anbefales