Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Bøf stroganoff i stegeso

Bøf stroganoff i stegeso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseinderlår

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :


Bøf stroganoff i stegeso, billede 4 Bøf stroganoff i stegeso, billede 1 Bøf stroganoff i stegeso, billede 2 Bøf stroganoff i stegeso, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Oksekød. inderlår uden kappe. rå
400 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
600 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Paprika, edelsuss
2 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
70 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1.25 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Skær kødet i strimler på en lillefingers størrelse. Gør svampene i stand og skær dem i skiver. Løgene pilles og skæres i ringe. Svits kødet i fedtstof på panden, derefter løg og svampe og hæld det i stegesoen. Tilsæt bouillon, tomatpure og krydderier. Retten sættes i ovnen ved 220 grader C. alm. ovn i ca. 45 minutter.

Tilsæt fløde og smag saucen til. Serveres med kartoffelmos.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (39 stemmer)

Opskriften er vist 229625 gange,
og udskrevet 6518 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

KM  -  2016-02-03 10:05:28
Fantastisk, nem og god smag. Jeg havde delikatesse paprika, så retten blev "sød", jeg vil prøve med en anden paprika næste gang.


  -  2012-10-29 10:14:05
Må man godt komme kold piskefløde i den varme stegeso ???


carl  -  2012-09-27 18:12:40
put sagerne i soen efter opskriften og så tænd ovnen på 225 gr. 45 min.


Lasse  -  2012-04-09 10:32:31
Bemærk at enten ska stege-soen varmes op med ovnen fra begyndelsen af, så du lægger maden i en VARM stegeso, eller også skal du bare sætte den ind i en kold ovn og give den 5-10 minutter længere!


  -  2011-10-11 11:59:42
Husk nu at man IKKE må sætte en kold stegeso i en varm ovn. (så er der chance for at den sprænger)


Sas  -  2011-02-17 18:30:02
det er super godt


L.B.W  -  2010-12-18 11:05:20
rigtig rigtig god selv min lille datter på 4år der ikke kan lide løg syntes den er mums...


Morten  -  2010-08-15 22:46:37
Rigtig god ret, har lavet den mange gange. Jeg plejer at tilsætte lidt chili da vi er glade for stærk mad herhjemme :)


  -  2010-01-12 21:20:44
Mmmmm - rigtigt dejligt! Et stort hit herhjemme! Ikke sidste gang den bliver serveret......


Munken  -  2009-06-03 18:24:47
Lidt frisk chili, er bestemt ikke dumt i denne ret...


Gunnar S-L  -  0000-00-00 00:00:00
Godt at se en opskrift med en stor mængde svampe - det er altafgørende for det gode resultat!