Skær kødet i terninger og læg det lagvis med de hakkede løg i stegesoen. Drys paprika, kommen, salt og peber over. Hæld tomatpure over. Steges i ca. 1 1/2 time ved 220 grader c. alm. ovn.
Serveres med kartoffelmos eller spaghetti.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(5 stemmer)
Opskriften er vist 79041 gange, og udskrevet 1341 gange.
Energi:
KJ total 5601 (1333 kcal)
KJ pr. Pers. 1400 (333 kcal)
Vægt ialt 1375 gram
Vægt pr. Pers. 343 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 407 KJ (96 kcal) Protein 12.6 gram Fedt 2.8 gram Kulhydrat 5.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Muski - 2017-02-05 12:37:05 Der bør stå i opskriften at stegesoen skal stilles i kold ovn. Det står i brugsvejledningen
Tamas Kiralyfalvy - 2016-10-19 07:45:53 Doseringen af paprika er forkert, 4 tsk af Csemege paprika (Edelsüss) og 1 tsk af stærk paprika (Csipös). Der bruges også strimler af 2-3 gule "snack" paprika i retten.(slank lang type).
Når kødet er færdigt, svømmer den i en flot rød paprikasaft.
I Ungarn serveres retten med hjemmelavede nudler.
Kender retten fra mit hjemland. (Ungarn/Budapest).
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider