Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Budapestergryde (Stegeso)

Budapestergryde (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseklump

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Budapestergryde (Stegeso), billede 4 Budapestergryde (Stegeso), billede 1 Budapestergryde (Stegeso), billede 2 Budapestergryde (Stegeso), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 gram Okseklump
3 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
0.5 tsk. Kommen, stødt
0.5 tsk. Paprika, edelsuss
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
5 spsk. Tomatpure 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
   


Opskrift:

Skær kødet i terninger og læg det lagvis med de hakkede løg i stegesoen. Drys paprika, kommen, salt og peber over. Hæld tomatpure over. Steges i ca. 1 1/2 time ved 220 grader c. alm. ovn.

Serveres med kartoffelmos eller spaghetti.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 77153 gange,
og udskrevet 1322 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Muski  -  2017-02-05 12:37:05
Der bør stå i opskriften at stegesoen skal stilles i kold ovn. Det står i brugsvejledningen


Tamas Kiralyfalvy  -  2016-10-19 07:45:53
Doseringen af paprika er forkert, 4 tsk af Csemege paprika (Edelsüss) og 1 tsk af stærk paprika (Csipös). Der bruges også strimler af 2-3 gule "snack" paprika i retten.(slank lang type). Når kødet er færdigt, svømmer den i en flot rød paprikasaft. I Ungarn serveres retten med hjemmelavede nudler. Kender retten fra mit hjemland. (Ungarn/Budapest).