Creme brülee 09

Creme brülee 09, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red:

Creme brülee 09, billede 4 Creme brülee 09, billede 1 Creme brülee 09, billede 2 Creme brülee 09, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 vanillestang
70 g.rørsukker
6 æggeblommer
2.5 dl.mælk
5 dl.piskefløde
 
 Karamelissering:
30 g.rørsukker
 
Opskrift:
Flæk vanillestangen og skrab marven ud. Bland vanille i sukkeret og rør æggeblommerne i. Tilsæt mælk og fløde under omrøring og lad den stå og hvile ½ time.

Fjern skum fra overfladen på creme og fordel den i 6 små ildfaste skåle. Sæt dem i ovnen ved 120 grader C. alm. ovn i ca. 1 time. Lad cremen afkøle.

Drys et tyndt, jævnt lag rørsukker oven på den bagte creme og sæt skålene under grillen, til overfladen er gylden. Server straks.


Beskrivelse:
Se kokken farvorit Creme Brulle

karakterer:
Opskriften er vist 35161 gange,
og udskrevet 1172 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (38 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2010-02-23 17:24:44
Den er svær at få stiv, 1 time i ovnen er ihvertfald for lidt.