Bring rigeligt vand tilsat salt i kog. Skræl aspargesene og skær den træede del af. Kog dem ved svag varme i ca. 15 min. Tag dem op og afkøl dem. Kog æggene til de er hårdkogte.
Olie, eddike, sennep, salt og peber røres sammen til dressing.
Forårsløg skæres i fine ringe.
Skær asparges i stykker á 4 cm. De hårdkogte æg pilles og skæres i tern. Radiser skæres i fine tern og blandes med æggeternene.
Læg asparges, forårsløg på tallerken. Læg ægge-radis blandingen over sammen med marinaden.
Drys med hakket persille.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(5 stemmer)
Opskriften er vist 33603 gange, og udskrevet 500 gange.
Energi:
KJ total 3811 (907 kcal)
KJ pr. Pers. 952 (226 kcal)
Vægt ialt 1352 gram
Vægt pr. Pers. 338 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 281 KJ (67 kcal) Protein 3.2 gram Fedt 4.4 gram Kulhydrat 4.7 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider