Aspargessalat med radiser næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
750 gram Friske hvide asparges Hvide asparges svinder op mod 50% ved skrælning.

Hvide asparges skrælles fra hoved mod rod, husk også at knække den nederste træde ende af. Trævler aspargsen ved knæk er der ikke skrællet dybt nok.

skrællet vægt
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Dressing:
3 spsk. Solsikkeolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
4 Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
4 Radise 1 bdt. radisser vejer ca. 100 gram
2 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 3811 (907 kcal)
KJ pr. Pers. 952 (226 kcal)
Vægt ialt 1352 gram
Vægt pr. Pers. 338 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 281 KJ (67 kcal)
Protein 3.2 gram
Fedt 4.4 gram
Kulhydrat 4.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)