Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lammekølle med svampe (Stegeso)

Lammekølle med svampe (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 lammekølle
 peber
 stødt ingefær
1 spsk.sennep
5 dl.fløde
 salt
250 g.champignon
 citronsaft
 
Opskrift:
Gnid lammekøllen med salt, peber og ingefær og styg sennep på den. Kom lammekøllen i stegesoen. Hæld ca. 1 dl. vand og 2 1/2 dl. fløde ved. Steg køllen under låg i ca. 2 timer ved 250 grader.

Kom de rensede og champignon i skiver ved sammen med lidt citronsaft og lad dem koge i skyen i ca. 5 minutter. Tag lammekøllen op. Tilsæt noget mere fløde og jævn evt. saucen med mel. Smag den til.

Serveres med løse ris og tomatsalat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 14950 gange,
og udskrevet 424 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2010-03-10 18:07:32
Og næsten alt bliver fantastisk i en stegeso (Rømertopf), både kød og grønsager... min favorit er kylling, som bliver helt vildt mør, og stadig sprød i skindet hvis man gør det rigtigt.. ;o)

Per  -  2008-03-12 08:38:06
En stegeso er en lergryde eller skål med låg som man sætter i blød i vand inden man steger i den, har du ikke en stegeso kan et almindeligt fad med låg bruges

Bettina  -  2007-09-10 13:35:17
Hvad dælen er en stegeso???