Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammeryg med persille og hvidløg I

Lammeryg med persille og hvidløg I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 kg.dobbelt lammeryg
1 bdt.persille
2 fedhvidløg
1 tsk.salt
 groftkværnet peber
3 dl.bouillon
1 løg
1 laurbærblad
2 kviste timian
1-2 majsstivelse
 


Tilbehør:
Små persillekartofler, bønner og champignon, evt. agurkesalat eller rabarberkompot.
Opskrift:

Lammeryggens fedtlag ridses med en skarp kniv. persillen nippes i små buketter, hvidløgsfeddene skæres i skiver.

Med en skarp kniv stikkes små lommer ind langs ryggens fedtlag og ben. Lommerne fyldes med hvidløg og persille.

Kødet gnides med salt og peber og lægges i en bradepande. Brunes ca. 15. min ved 225 grader.

Bouillon, løg skåret i både, laurbærblade og timian kommes ved, og varmen dæmpes til 160 grader. vidersteger 3/4 - 1 time afhængig af, hvor rosa kødet ønskes. Et stegetermometer skal vise 65-68 grader inde midt i fileten.

Stegen tages ud og pakkes i alufolie ca. 20 min.

Fileterne skæres fra ryg- og ribben og skæres i pæne skrå skiver, der evt. lægges tilbage på benene. Mørbraderne på undersiden af ryggen skæres i skiver.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 13386 gange,
og udskrevet 756 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu