Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Æg i kalvereder (Stegeso)

Æg i kalvereder (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Diverse kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 skiverkalvekød
4 skiverrå skinke
4 æg
 salt
 peber
4 dl.bouillon
125 g.champignon
3 spsk.fløde
 
Opskrift:
Læg et skive skinke på hvert stykke kalvekød. Anbring et hårdkogt æg på hver og rul dem fast. Hold kødet sammen med snor eller kødnåle og gnid dem salt og peber.


Champignon skæres i skiver og tilsættes de sidste 5 minutter af stegetiden. Hæld fløde i og smag saucen til. Farv den evt. med kulør.

Ved servering skæres rullerne over på midten med en meget skarp kniv og stilles i kartoffelmos.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7431 gange,
og udskrevet 141 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Mrs. X  -  2008-02-03 18:10:08
Hvor lang tid skal retten tilberedes i ovnen??