Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stegt kalveskank (Stegeso)

Stegt kalveskank (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveskank

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kalveskank
1 løg
2 nelliker
1 laurbærblad
 persille
 sellerigrønt
 porregrønt
1/2 l.vand
1 1/4 dl.fløde
 salt
 
Opskrift:
Kom kalveskanken i stegesoen. Stik nellikerne i løget og læg det ved siden af kødet. Snit eller hak det grønne fra porre og selleri samt persille og drys det over. Kom laurbærbladet ved. Hæld vand på og sæt stegesoen i ovnen ved 200 grd. i ca. 2 timer.

Tag den møre skank op af gryden og si skyen over i en gryde. Jævn saucen og smag den til. Kom friskhakket persille og fløde i til sidst.

Serveres med kartoffelmos.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14491 gange,
og udskrevet 246 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu