Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Kalvesauté (Stegeso)

Kalvesauté (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveklump

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.kalveklump
50 g.smør
2 løg
1 fedhvidløg
2 spsk.hvedemel
2 dl.hvidvin
1 spsk.tomatpure
 persille
 timian
 laurbærblad
250 g.champignon
 salt
 peber
 


Opskrift:

Skær kødet i terninger og brun det i fedtstof på en pande og kom det i stegesoen. Drys med salt og peber.

Svits de hakkede løg og hvidløg, og kom det over kødet. Læg en krydderbuket af persille, timian og laurbærblad i stegesoen. Kom hvidvin og tomatpure i.

Sættes i ovnen ved 200 grd. i ca. 1 1/2 time. Tilsæt de skiveskårene champignon i de sidste 5 minutter. BR>
Jævn skyen med mel og smag den til.

Serveres med flutes eller løse ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10301 gange,
og udskrevet 310 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu