Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice











Fyldte kalveruller (Stegeso)

Fyldte kalveruller (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveklump

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3/4 kg.kalveklump
200 g.skinke
200 g.kalvesmåkød
1 æg
2 spsk.rasp
 salt
 peber
1/2 tsk.timian
2 spsk.vand
8-10 småskalotteløg
4 tomater
1 1/2 dl.bouillon
2 1/2 dlfløde
 hvedemel
 


Opskrift:

Skær kødet ud i 7-8 firkantede skiver. Mal skinken, kalvesmåkødet og afpudset fra kalvekødskiverne gennem kødhakkeren sammen med salt, peber og timian.

Rør det til en fars med vand, rasp og æg, smag farsen til.

Bred kødskiverne ud og anbring farsen på dem. Rul dem sammen om farsen og hold kødet fast med kødnåle. Læg dem i stegesoen sammen med de flåede tomater og pillede skalotteløg. Hæld bouillon og fløde ved.

Sættes i ovnen ved 225 grd. i ca. 1 1/2 time. Jævn saucen og smag den til.

Serveres med dampede, hele spinatblade og brasede kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11161 gange,
og udskrevet 251 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

katrine  -  2007-05-26 19:00:45
skal kødet igennem en hakker?