Skær kødet ud i tynde skiver. Læg en tynd skive røget spæk på hver.
Rens champignonerne og skær dem i skiver. Fordel dem på kødet og rul det sammen. Hold rullerne sammen med kødnåle eller bind med snor.
Brun dem i fedtstof på en pande inden de lægges i stegesoen. Kom kartoflerne skåret i skiver ved siden af kødet. Hæld bouillon ved og drys lidt salt og peber på.
Steg kalverouladerne ved 225 grd. i ca. 1 time. Hæld skyen fra, kom fløde i og jævn den. Farv med kulør og hæld den tilbage over kød og kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8170 gange, og udskrevet 164 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider