Jordbærtærte
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smørret smuldres i melet, sukkeret tilsættes og dejen samles med let hånd. Lad dejen hvile 30 min på et køligt sted (ikke køleskabet).
Rul dejen ud, så den passer til en tærteform (24 cm i diameter). Beklæd formen med dejen og klem den godt fast hele vejen rundt i kanten. Tærtebunden sættes i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn på midterste rille og bages i 25 min. Tærtebunden tages ud, lad den stå i formen til den næsten er kold. Vend forsigtig tærtebunden ud og sæt den på et serveringsfad. Fordel markronraspen i bunden og læg jordbærrene på. Tærten overtrækkes med ribsgele, der lunkent bliver tykflydende. Serveres med flødeskum. |
|
Opskriften er vist 76945 gange,
og udskrevet 929 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (15 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-05-25 23:02:10 Dejen var bare smulret ved mig?? Hvad gjorde jeg galt? amalie - 2011-08-23 17:21:27 virkelig goood |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne