Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammekoteletter a la itali

Lammekoteletter a la itali, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
8 dobbelte lammekoteletter
1 løg
0.5 spsk.olivenolie
0.5 icebergsalat eller en blanding af iceberg og bitter salat
0.5 tsk.estragon
 salt
 peber
0.5 spsk.olivenolie
1 dl.hvidvin
1 dl.fløde
 salt
 peber
 


Tilbehør:
Små kartofler og grøntsager.
Opskrift:

Fileterne i lammekoteletterne skæres løse fra ribbenene, ikke fra rygbenet. Fileterne skæres igennem vandret ind til rygbenet og bankes forsigtigt ud så de bliver så tynde som muligt.

Evt. huller kan repareres med små stykker mørbrad som sider på den anden side af ribbenet. Det er nemmest at få tynde skiver hvis kødhammeren trækkes over kødet samtidig med at man forsigtigt banker.

Løget skæres i små tern, der svitses et par min i olien. Salaten snittes fint og svitses med, til den er faldet sammen. Krydr med estragon, salt og peber.

De udbankede lammekoteletter fyldes med salatblandingen og hakkes let sammen med en kniv i kanten. Koteletterne brunes på en pande i olie. Hvidvin og fløde hældes ved, og koteletterne småsteger et par min.

Saucen smages til med salt og peber

Tips:

Udskæringen tager lidt tid, men koteletterne kan forberedes i god tid og steges lige inden serveringen. Koteletterne kan brunes på panden og lægges i et ovnfast fad. Steges færdig i ovnen 8-10 min ved 200 grader.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 11733 gange,
og udskrevet 119 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu