Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalvekoteletter i flødesauce (Stegeso)

Kalvekoteletter i flødesauce (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 kalvekoteletter
3-4 løg
3-4 gulerødder
500 g.kartofler
2 1/2 dl.hvidvin
 salt
 peber
3 spsk.smør
 
Opskrift:
Riv kartofler, gulerødder og løg groft og kom det i stegesoen sammen med salt, peber og halvdelen af hvidvinen.

Stilles i ovnen i ca. 25 minutter ved 200 grader.

Brun kalvekoteletterne på panden i smør på begge sider og læg dem over grønsagerne i stegesoen efter de 25 minutter. Drys med salt og peber og hæld resten af hvidvinen ved. Stilles i ovnen igen i ca. 30 minutter eller til koteletterne er møre.

Serveres med flutes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 19889 gange,
og udskrevet 576 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jeanne  -  2014-10-21 17:14:54
Der er ligesom ingen fløde i denne opskrift!?

Kuil  -  2007-02-11 10:50:54
Øøø Flødesauce uden fløde ????

  -  0000-00-00 00:00:00
hvordan laver man det i en yagine?