Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kalvekoteletter i flødesauce (Stegeso)

Kalvekoteletter i flødesauce (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 kalvekoteletter
3-4 løg
3-4 gulerødder
500 g.kartofler
2 1/2 dl.hvidvin
 salt
 peber
3 spsk.smør
 


Opskrift:

Riv kartofler, gulerødder og løg groft og kom det i stegesoen sammen med salt, peber og halvdelen af hvidvinen.

Stilles i ovnen i ca. 25 minutter ved 200 grader.

Brun kalvekoteletterne på panden i smør på begge sider og læg dem over grønsagerne i stegesoen efter de 25 minutter. Drys med salt og peber og hæld resten af hvidvinen ved. Stilles i ovnen igen i ca. 30 minutter eller til koteletterne er møre.

Serveres med flutes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 19406 gange,
og udskrevet 567 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jeanne  -  2014-10-21 17:14:54
Der er ligesom ingen fløde i denne opskrift!?


Kuil  -  2007-02-11 10:50:54
Øøø Flødesauce uden fløde ????


  -  0000-00-00 00:00:00
hvordan laver man det i en yagine?