Kyllingpasta

Kyllingpasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
2 kyllinge filet
1 pk.bacontern
1 pk.cocktailpølser (ej dåse)
1 ds.hakkede tomater
2 tsk.paprika
2.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
svits bacontern på panden til de er godt sprøde, kom dem i en tom gryde, (behold baconfedet på panden til at stege resten i)kyllingekødet skæres ud i meget tynde stykker eller korte strimler, kommes på panden lige efter baconen er taget af, kom paprika over,og svits kødet godt, cocktailpølserne skæres i skiver og blandes på panden med kyllingekødet, når det er færdigstegt (efter 5 - 10 min. kommes det hele i gryden med bacon. Bland heri de hakkede tomater samt piskefløden, lad retten simre mens du koger pastaen.

Tips:

Serveres med frisk kogt pasta.


karakterer:
Opskriften er vist 11696 gange,
og udskrevet 403 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Karina  -  2006-12-13 18:49:46
Tilføj evt. et fed hvidløg for at give retten lidt mere smag

Helle  -  0000-00-00 00:00:00
Det smager vildt godt. Smager også godt med kartoffelmos til, i stedet for pasta

  -  0000-00-00 00:00:00
lyder lækkert

Fiona  -  0000-00-00 00:00:00
Denne ret er nem at lave og hurtig og lave når man kommer træt hjem og skal have fodret ungerne