Spæk de rensede kalvehjerter. Gnid dem med salt og peber. Læg dem i stegesoen sammen med enebær, hakket løg og bouillon. Steg hjerterne ved 200 grd. i ca. 1 3/4 time. Vend dem en gang under stegningen.
Smag saucen til rødvin. Den kan jævnes og farves med kulør.
Serveres med kartoffelmos eller pommes frites.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.1
(10 stemmer)
Opskriften er vist 23679 gange, og udskrevet 526 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider