Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Kalvehjertegryde i stegeso

Kalvehjertegryde i stegeso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvehjerte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 kalvehjerter
125 g.røget spæk
3-4 løg
2 1/2 dl.fløde
 salt
 peber
1 ds.flåede tomater
 hvedemel
 kulør
 


Opskrift:

Befri hjerterne for årestammer og blod og skær dem i 1 cm tykke strimler. Spæk dem med strimler af det røgede spæk.

Skær løgene i tynde ringe og kom de flåede tomater uden væde sammen med hjertestrimlerne i stegesoen. Kom fløde, salt og peber ved. Steg retten ved 200 grd. i ca. 1 1/2 time.

Saucen kan jævnes med mel og farves med kulør. Kan evt. smages til som vildtsauce.

Serveres med kartoffelmos eller som vildt med gele og brunede kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 21259 gange,
og udskrevet 609 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

kamma hansen  -  2013-03-03 00:39:39
2 kalvehjerter er da meget, mon der er i kg?


HH Lanzarote  -  2011-11-26 20:34:56
Kan også bare laves i en god gryde og i stedet for at spække kan man komme lidt røget bacon ved. Go´ mad det her.


Tølløse  -  0000-00-00 00:00:00
Kan også laves med svinehjerter.