Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



      Følg os herunder på

















Kalvegullasch i stegeso

Kalvegullasch i stegeso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Ingredienser:
3/4 kg.kalvekød
2 spsk.smør
2 løg
 hvedemel
1 tsk.mild paprika
 salt
2 1/2 dl.bouillon
2 1/2 dl.fløde
 kulør
 


Tilbehør:
kartoffelmos elle løse ris.
Opskrift:

Fjern alle sener og skær kødet i terninger. Brun dem på en pande i fedtstoffet og læg kødet i stegesoen. Svits løgene og hæld dem ved kødet. Kom bouillon og fløde ved og drys med salt og paprika. Gullaschen skal stege i ca. 1 1/2 time ved 200 grd. Saucen jævnes med mel og farves. Smages til med paprika.

Serveres med kartoffelmos elle løse ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 24815 gange,
og udskrevet 502 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu