Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Italiensk kalvegryde i stegeso

Italiensk kalvegryde i stegeso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :


Italiensk kalvegryde i stegeso, billede 4 Italiensk kalvegryde i stegeso, billede 1 Italiensk kalvegryde i stegeso, billede 2 Italiensk kalvegryde i stegeso, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 g.kalvebov uden ben
 salt
 peber
15-20 chalotteløg
500 g.champignon
2 1/2 dl.bouillon
1 dl.piskefløde
1 ds.tomater
1/2 dl.madeira
 spaghetti
 


Opskrift:

Skær kødet ud i små aflange stykker. Læg dem i stegesoen og drys med salt og peber. Hæld bouillon ved. Stilles i ovnen på 225 grader C. alm. ovn i ca. 1 1/4 time.

Tag kødet op med en hulske og tilsæt de pillede chalotteløg og champignon skåret i skiver. Lad dem koge i skyen i ca. 15 minutter. Kom kød, tomater og fløde og smag den til med madeira.

Serveres med spaghetti og revet ost.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (16 stemmer)

Opskriften er vist 94929 gange,
og udskrevet 1924 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2017-05-06 20:56:36
Det er godt nok en kedelig ret.. Det virker ikke som om at dem der har prøvet at lave den før, har smagt særlig god mad. Men den er rimelig nem og hurtig at lave.


Keld  -  2017-01-14 18:25:24
Der står man skal komme tomater i som det sidste, men der må da skulle gå et kvarter igen mindst? De er jo ikke tilberedte.


  -  2012-06-29 21:42:59
Og så hedder det altså Skalotteløg og ikke chalotteløg :) Ud over det så smager det altså glimrende, og så tror jeg heller ikke en Italianer ville bruge Madiera..


Brian  -  2011-12-22 21:21:45
Italiensk kalvegryde med madiera???? Jeg tror ikke en italiener nogensinde ville vælge Madiera :-)


Inge V.  -  2011-05-31 18:19:32
Anvendte skært oksekød i stedet for kalvekød og udelod madeira. Det er en særdeles lækker er nem middagsret. Kommer helt sikkert på menuen igen, måske med lidt flere krydderier.