Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ungarske lammekoteletter

Ungarske lammekoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Oprindelsesland : Ungarn

UngarnIndsendt :


Ungarske lammekoteletter, billede 4 Ungarske lammekoteletter, billede 1 Ungarske lammekoteletter, billede 2 Ungarske lammekoteletter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
12 lammekoteletter, enkelte
2 spsk.smør/margarine
 salt
 peber
1 løg
1 spsk.hvedemel
1.5 spsk.paprika
3 dl.bouillon
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1.5 dl.creme fraiche eller piskefløde
 


Tilbehør:
Pasta eller ris samt rosenkål eller grøn salat.
Opskrift:

Steg koteletterne i lidt fedtstof i en stegepande, 3-4 min. på hver side. Drys med salt og peber og tag derefter koteletterne op.

Pil og hak løget og hak eller skær det i skiver. Svits løget i resten af fedtstoffet. Rør paprika og mel i. Rør bouillonen i og lad det koge op. Læg koteletterne i sovsen, skru ned for varmen og lad det simre under låg i ca. 20 min. Læg derefter koteletterne på et varmt fad.

Skyl peberfrugterne, fjern kernerne og skær frygtkødet i strimler. Rør creme fraiche eller fløde samt peberfrugt i sovsen og lad det blive varmt. Hæld sovsen over koteletterne og server.

Tips:

Du kan forberede retten i forvejen og blot varme den lige inden servering. Den stærkeste smag i peberfrugt sider i skillevæggen inden i frugten. Vil du ikke have så stærk smag, skal du derfor fjerne dem. Vil du derimod gerne have den stærk kan du koge den ene peberfrugt med i sovsen. Hvis du laver støre portioner giver det bedre smag hvis du ikke fordobler bouillonen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 29498 gange,
og udskrevet 707 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anne P  -  2013-11-04 22:20:22
Jeg kom presset hvidløg i sammen med løg og så lod jeg peberfrugterne (brugte en ekstra) koge med, da jeg ikke bryder mig om, når de er for sprøde. Jeg smagte sovsen til med noget tomatpure og urtesalt. Det blev helt fint. Hvis nu min kæreste havde været fan af champignon, havde jeg også tilføjet det, det havde været lækkert. Vi spiste retten med ris, rosenkål og ciabatta med rosmarin og havsalt :-)


  -  2012-10-10 19:15:26
Parmesan, hvidløg og chili vil gøre underværker!


  -  2010-03-09 05:26:13
Lidt fesen ret. Men lam er altid dejligt - og med en "videreudvikling" af opskriften vil den blive god. Tendenserne er der.


Geden  -  2010-02-15 21:03:48
Super lækkert. Jeg brugte yoghurt natural i stedet for creme fraiche. Så var der en rest champignon som også kom i.


emmeline  -  2007-01-17 14:34:38
det smager F godt