Kog kartoflerne i passnede bidder. Skær baconnet i tern, steg det og lad det sprøde bacon dryppe af. Brug ca. 2 spsk. af fedtet og svits de hakkede løg i det. Tilsæt mel og rør rundt til blandingen er tyk. Tilsæt så eddike, bacon, kartofler og rør godt igennem. Smag til med salt og peber. Drys med persille og servér.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(14 stemmer)
Opskriften er vist 24205 gange, og udskrevet 696 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider