Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Kalvefrikandeau i stegeso

Kalvefrikandeau i stegeso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3/4 kg.kalveinderlår
50 g.smør
125 g.røget spæk
 salt
 peber
 hvedemel
2 1/2 dl.bouillon
2 1/2 dl.fløde
 ribsgele
 kulør
 


Tilbehør:
kartoffelmos eller pommes frites.
Opskrift:

Skær kødet i skiver og læg det strimlet røgede spæk på. Brun det i fedtstof på en pande.

Læg det i stegesoen. Drys salt og peber på og hæld bouillon ved. Steg frikandeauen ved 225 grd. i ca. 45 minutter.

Jævn saucen med mel rørt til jævning med fløde. Farv saucen og smag til med ribsgele.
Serveres med kartoffelmos eller pommes frites.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11998 gange,
og udskrevet 165 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu