Siciliansk kartoffelsalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne koges. Når de er kolde, skæres de i store tern. Bønnerne koger, til de er møre. Tomater og rødløg skæres i skiver.
Det hele blandes med olivenolie, vineddike, salt, peber og oregano. |
|
Opskriften er vist 26473 gange,
og udskrevet 639 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne